Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Felles: Bli inspirert til avslørende journalistikk

19. oktober 2019 09:00 - 10:00

Gull & Gråsteins bokbad åpner konferansen Lurer du på hva som kreves for å gå undercover? James Bloodworth vil i samtale med norpublicajournalisten Kjersti Veel Krauss gå nærmere inn på både metoden, etiske betenkligheter i å jobbe skjult og ikke minst hva som skal til av deg og redaktøren for å starte et slikt journalistisk prosjekt.

Om bokbaderne

James Bloodworth

James Bloodworth er journalist og forfatter. Han skriver ukentlig for nyhetsnettstedet International Business Times og har vært publisert i blant andre Guardian, New York Review of Books og Wall Street Journal. Han er tidligere redaktør av det politiske nettstedet Left Foot Forward - og er en markant samfunnskommentator i Storbritannia. (sitat Res Publica).

Kanskje konferansens mest spennende navn? Bloodworth ble kjent etter at han gikk undercover på seks lavt betalte, britiske arbeidsplasser for å se hvordan sliterne i samfunnet lever. Det hele ble til boken «Innleid og underbetalt: Undercover i et arbeidsliv uten rettigheter». Nå kommer han til Drammen for å snakke til journalister på Østlandet!

Kjersti Veel Krauss

Kjersti er en av stifterne av Norpublica. Med stor interesse for fortellende journalistikk finner Kjersti faglig utfordring i å fortelle historiene som en finner i dataene.

På Gull & gråstein skal ho åpne årets konferanse i et bokbad med James Bloodworth.
«Målet er at tilhørerene skal gå tilbake til sine respektive redaksjoner og begynne å lage gode undercover saker.»

Detaljer

Dato:
19. oktober 2019
Tid
09:00 - 10:00
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:
,

Sted

Bragernes